0
U pripremi

MURINJO: Čelsi ne mora da brine, ne idem nikuda

Objavljeno: 10.05.15 u 09:24

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo ijavio je da navijači londonskog kluba ne moraju da strahuju i da neće napustiti „Stamford Bridž“ bez obzira na medijske priče o tome kako je tražen od mnogih klubova.

Portugalski stručnjak istakao je da namerava da ostane u klubu sve dok ruski milijarder Roman Abramovič želi da on sedi na klupi „Plavaca„.

Kao što je poznato od ranije, Čelsi je navodno spremio novi ugovor za Murinja nakon što je Portugalac uspeo da osvoji šampionsku titulu u Premijer ligi.

– U Interu nisam ostao zbog toga što nisam želeo. U Realu nisam ostao zbog toga što nisam želeo, takođe. Međutim, ja želim da ostanem ovde, ali moja budućnost je u rukama gospodina Abramoviča – rekao je Murinjo.

– On nema pritisak. Ne mora da mi da ugovor sutra. Ne mora da mi daje više novca. Ne mora da brine oko toga da će neki klub da pokuca na moja vrata, ne mora da brine oko bilo čega – rekao je Portugalac.

– Kada me bude poželeo, ja ću ostati. Ukoliko me ne poželi, ja ću otići. To je tako jednostavno za njega i za mene – istakao je „Gospodin Posebni„.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter