0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

TRL: Raspucana Zvezda obezbedila drugu fazu

Objavljeno: 24.01.15 u 21:17

Vaterpolisti Crvene zvezde upisali su ubedljivu pobedu protiv Vojvodine u meču 13. kola Triglav regionalne lige kojom su obezbedili plasman u drugu fazu ovog takmičenja – 17:7 (3:2, 2:2, 4:1, 8:2).

Ako je posle prvog poluvremena i postojala dilema oko pobednika pošto je rezultat bio 5:4 za crveno-bele ona je otklonjena već u trećoj deonici pošto su je izabranici Dejana Savića rešili u svoju korist sa 4:1. Šta tek reći u poslednjoj četvrtini u kojoj je viđeno čak 10 pogodaka od čega čak osam u mreži gostiju što znači da su crveno-beli pogađali u proseku na svaki minut igre.

Najefikasniji je bio Njegovan sa tri pogotka, a po dva su postigli braća Rašović, Drašović, Ranđelović i Obradović, dok su po jednom precizni bili Tankosić, Eškert, Bjelić i Rackov. Na drugoj strani Matković je tri puta savladao Draksimovića, Vasić dva puta, a Lekić i Rogač po jednom.

Kako posle 11 odighranih mečeva Zvezda ima osam bodova više od svog današnjeg rivala, a i jednima i drugima je ostala samo po još jedna utakmica jasno je da će crveno beli sa četvrte pozicije nastaviti takmičenje u regionalnoj ligi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter