0
The Best Of

NBA: Debi Raduljice, Durant ubacio 32

Objavljeno: 10.01.15 u 10:15

U nastavku takmičenja u NBA ligi noćas je na parketima američke profesionalne košarkaške lige odigrano čak 11 mečeva.

Veče je počelo u Indijanopolisu u kojem su domaći Pejsersi dočekali Seltikse. U meču koji je završen tek nakon produžetaka zablistao je Ejveri Bredli koji je ubacio 23 poena, ali to nije bilo dovoljno da gosti iz TD Gardena upišu pobedu.

Bek Seltiksa neposredno pred start ovog duela žalio da se u „Bostonu ne postoji dovoljno kvalitetnih igrača“, a meč se upravo tako i završio. Kod Indijane najefikasniji je bio Roj Hibert sa 19 poena i 11 skokova.

Svaka pobeda ekipi Filadelfije ove sezone dođe kao čast, a tako glednao: četa Breta Brauna noćas se poštenno počastila pošto je savladala ekipu Bruklina. Konvigton je za pobednike ubacio 20 poena.

Košarkaši Detroita pobedili su u svih šest dosadašnjih mečeva otkako su otpustili Džoša Smita. Noćas im je protivnik bio lider istoka, ekipa Atlante Hoks koja se ispostavila kao pretvrd orah za zube igrača Pistonsa. Zablistao je Al Horford sa po 16 poena i istim brojem skokva.

Ekipa Nju Orlins Pelikansa pobedila je Memfis Grizlise uprkos činjenici da Entoni Dejvis nije bio najefikasniji igrač tog tima. Ipak, čak četvorica igrača Nju Orlinsa su postigli po 20+ poena: Holidej (23), Evans (21), Anderson (20) i Dejvis (20), pa su „Pelikani“ na kraju slavili.

Košarkaši Oklahome još ne zauzimaju mesto koje garantuje odlazak u plej-of, a veći deo su izabranici Skota Bruksa na terenu bili bez pomoći Kevina Duranta. Aktuelni MVP noćas je bio na visini zadatka, ubacio je 32 poena, pa su Tanderi savladali Jutu.

Vašington Vizardsi nastavili su svoju „šetnju“ Istočnom konferencijom. Noćas su pobedili Čikago Bulse. Džon Vol upisao je novi dabl-dabl sa 16 poena  12 asistencija i ostao je plejmejker sa najvećim brojem dabl-dablova sa poenima i asistencijama ove sezone.

Ekipa Minesote upisala je 14. uzastopni poraz uprkos debiju Miroslava Raduljice. Bolji od „Vukova“ bili su Baksi, a Raduljica je ubacio 4 poena uz 2 skoka na debiju koji je trajao nepunih 9 minuta. Brendon Najt je za pobednički tim ubacio 14 poena, a Vigins je nastavio svoju seriju od 5 mečeva sa 20+ poena. Noćas je ubacio 20.

Finiks je poražen od San Antonio Sparsa uz 20 poena Denija Grina, Denver je pobedio Sakramento uz 22 poena Erona Afala, Klej Tompson je ubacio 24 u pobedi Voriorsa nad Klivlendom i Džeremi Lin je sa 18 poena bio najefikasniji u trijumfu Lejkersa nad Orlandom.

Rezultati:

Lejkersi – Orlando 101:84
Golden Stejt – Klivlend 112:94
Sakramento – Denver 108:118
San Antonio – Feniks 100:95
Milvoki – Minesota 98:84
Vašington – Čikago 102:86
Oklahoma – Juta 99:94
Nju Orleans – Memfis 106:95
Bruklin – Filadelfija 88:90
Detroit – Atlanta 103:106
Indijana – Boston 107:103*

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter