0
Evrokupovi

LŠ, grupa B: Ronaldo skinuo prokletstvo Enfilda, istorijska pobeda Ludogoreca (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.14 u 22:43

Derbi treće runde grupne faze Lige šampiona trebalo je da bude duel Liverpula i Reala, ali su se gosti potrudili da neizvesnost oko konačnog rezultata otklone već u prvihpola sata igre, dok u drugom meču grupe B Ludogorec tek u 92. minutu uspeo da iskoristi brojčanu prednost na terenu.

liga-šampiona

Real je u Liverpul stigao sa neugodnom tradicijom da u tri duela sa „crvenima“ ne da nema trijumf nego ni postignuti pogodak, a uz to najbolji igrač „kraljevskog kluba“ Kristijano Ronaldo nikada u karijeri nije postigao gol na Enfildu. Dva od tri negativna podatka ponišptena su već u 23. minutu kada je Portugalac prvi put savladao Minjolea, a kada je to još dva puta pošlo od ruke Benzemi bilo je jasno da će drugo poluvreme biti izuzetno dosadno. Lazar Marković je odigrao poslednjih 20-ak minuta za domaću ekipu.

Ludogorec je više od 70 minuta imao igrača više u duelu sa Bazelom pošto je u 18. isključen Seri Dije, ali Bugari to nisu znali da iskoriste sve do same završnice, ali je Minev pogotkom u 92. minutu obradovao domaće navijače za prva tri boda u Ligi šampiona. Milan Borjan je sa klupe gledao pobedu svog tima.

Rezultati:

Liverpul – Real Madrid 0:3 (0:3)
(Ronaldo 23, Benzema 30, 41)

Ludogorec – Bazel 1:0 (0:0)
(Minev 90+2)

Tabela: Real 9, Bazel 3, Liverpul 3, Ludogorec 3

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter