0
Tenis

Fotografije Novakovog sina su lažne, Đoković igra u Parizu

Objavljeno: 22.10.14 u 14:06

Najbolji svetski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena od sinoć su ponosni roditelji pošto je gospođa Đoković u Francuskoj danas na svet donela zdravog dečaka.  

jelena-i-novak-1380228116-15492

Tokom noći na društvenim mrežama pojavile su se lažne fotografije novorođenčeta porodice Đoković, ali je ubrzo stigao zvaničan demanti putem zvaničnog saopštenja u ime srpskog tenisera, koje prenosimo u celosti: 

– Sa zadovoljstvom vas i zvanično obaveštavamo da se Jelena Đoković juče porodila i da je na svet donela lepog i zdravog dečaka. Ponosni roditelji su mu dali ime Stefan. Porođaj je protekao u najboljem redu, a beba i mama se osećaju dobro.

Novak ce provesti nekoliko narednih dana sa bebom i suprugom, a potom ga čeka učešće na teniskom masters turniru u Parizu, na kom brani šampionsku titulu. Informacije radi, fotografije bebe koje su se sinoć pojavile na društvenim mrežama i u pojedinim online medijima nisu autentične, pa vas molim da je ne objavljujete. Takođe, molba svima da sve informacije u vezi sa porođajem proverite sa nama kako se ne bi događale bilo kakve neprijatnosti, poput ove sa lažnom fotografijom – stoji u saopštenju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter