10
Košarka

I Ameri shvatili ko je najbolji na svetu – SRBIJA (FOTO)

Objavljeno: 10.09.14 u 23:35

Srbija kao sukcesor bivših država u kojima je bila jedan od delova (odnosno osnivač) za sebe je prisvojila i sportske uspehe Jugoslavije i zemlje koja je nosila ime Srbija i Crna Gora pa su Amerikanci odnosno NBA TV konačno shvatili ko je najkošarkaškija nacija u svetu o čemu svedoči fotografija ispod.

Mundobasket-2014-Logo

Srbija je trenutno najuspešnija država kada su u pitanju zlatne medalje na Svetskim prvenstvima pošto ih ima ukupno pet (1970 Ljubljana, 1978, Manila, 1990 Buenos Aeres, 1998 Atina, 2002 Indijanapolis) odnosno jednu više od Amerikanaca koji imaju priliku samo da se izjednače sa Srbijom ukoliko trijumfuju u Španiji ili da im naši momci dodatno umaknu.

nba-tv-srbija-5

Na listi slede Sovjetski Savez (interesantno da u ovom slučaju nije imenovana Rusija) sa tri zlatne medalje, a tek onda su se poređali svi ostali koji trenutno uzdižu sebe i više nego što zaslužuju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

10 Komentara

  1. Sad su Francuzi na redu pa Ameri u finalu i da se porazi i pokori NATO pakt…pa ce biti posla za Haski tribunal…xaxaxaxa xaxax xa

    0
    0
    Odgovori
    • Sta se ti gubis idiote, mi smo nista ti to ne razumes, vojno i politicki jako nerazvijena drzava, to sto smo bili glupi u vaznim odlukama ’99 smo i bombardovani, sa razlogom, mani se ti NATO-a i ostalih jer oni su sila ,a mi treba da budemo dobri i sa njima i sa svima, a to je danasnja politika Srbije koja je dobra, ne treba nam vise ratova, zrtava..Zbog takvih idiota kao ti koji misle da smo mi sila Srbija je i najebala, ne osporavam da smo sportski jedna od najjacih giganata da se razumemo.

      0
      0
      Odgovori
      • Ovde si jedini idiot ti! Zasto decka nazivas idiotom, samo se zeza na racun toga da ce nas poslati u Hag ako ih sve dobijemo a ti opleo po politici, ratovima…sto dovodi do zakljucka da zbog takvih kao ti mi jesmo tu gde jesmo.

        0
        0
        Odgovori
      • Misle da smo sila? Pa sta ima da misle mi sila jesmo ali u sportu o cemu je lik i pricao a ne o ratovanju. SITNI ALI DINAMITNI 😀

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter