1
Košarka

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 25: Giannis Antetokounmpo (R) of Greece in action against Nikola Jokic (L) of Serbia during the FIBA Basketball World Cup 2023 Qualifier game between Serbia and Greece at Stark Arena on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

VUJOŠEVIĆ O JOKIĆU: ‘Da dođe da igra, ne da čašćava svojim prisustvom!’

Objavljeno: 18.04.24 u 23:18

Velika su očekivanja od momka iz Sombora.

Nikola Jokić ima još jednu fenomenalnu NBA sezonu i pravo će čudo biti ako ne bude MVP.

Odavno se priča o tome da li će nastupiti za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama, a proslavljeni stručnjak Dule Vujošević imao je šta da kaže na tu temu:

Ako budemo išli u najjačem sastavu, kao što se najavljuje… Ako će tu biti Jokić, verovatno i Micić… Lučić je jako važan, nadamo se da da će igrati Bogdanović, koji je jako bitan za tu ekipu. Pod uslovom da svako od njih, i pre svega mislim na Jokića, dođe da igra, ne da čašćava svojim prisustvom, ako dođe maksimalno motivisan i u funkciji tima… Samo pod tim uslovima, imali bismo šanse. Nema jačeg takmičenja od Olimpijskih igara i tu učešće treba da bude krunisano dobrim rezultatom. To svima treba da bude motiv da se spreme i istrpe Pešićev dril – rekao je Dule Vujošević u razgovoru za Sport Klub.

6
1
1 Komentara
  1. A ti bi mogao sa svojim prisustvom da čašćavaš samo u Sarajevu ili Srebrenici jbm li te u usta tvoja žvaljava !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter