0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bosančić: Zbog brata sam napustio Zvezdu i otišao u Partizan!

Objavljeno: 27.07.14 u 20:55

Dolazak Miloša Bosančića u Crvenu zvezdu podigao je mnogo prašine, navijači su bili protiv njegovog transfera na Marakanu zato što je ponikao u Partizanu, a odlični vezista i osvedočeni Zvezdaš je u intervjuu za Novosti otkrio otkud tada u crno-belom dresu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Prošlo je od tada 16 godina. Bio sam sa dve godine starijim bratom u Zvezdi i trenirao s njegovom generacijom. Toma Milićević je bio trener i procenio je da moj brat nije za Zvezdu, pa ga je „ćale“ odveo u Partizan. Meni je rekao da sam dobar i da ostanem. Pojavio sam se na narednom treningu, ali sam bio vrlo tužan bez brata jer sam navikao da je uz mene. Šta sam znao, imao sam deset godina, sa suzama sam posle treninga rekao tati: vodi i mene!.

Miloš Bosančić je otkrio i zašto u januaru 2013. godine nije došao na Marakanu iz Libereca, iako je bio na korak od crveno-belog dresa.

„Tada je sportski direktor Zvezde bio Zoran Stojadinović koji me nije hteo iz njemu znanih razloga. Meni je rečeno da je čuo da sam problematičan dečko i da bih narušio atmosferu u klubu“, istakao je Bosančić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter