1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lalatović: Titula mora da ostane na Marakani

Objavljeno: 24.06.14 u 10:10

Novi šef stručnog štaba Crvene zvezde, Nenad Lalatović, svestan je situacije u kojem se klub iz Ljutice Bogdana nalazi. Ipak, on dodaje da slavni tim mora po svaku cenu zadržati trofej u crveno-belim vitrinama.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Postavljen sam za trenera kluba u klubu u kojem sam proveo svoje detinjstvo, mladost, a sada želim i starost, što će biti jako teško jer se ovde kod nas treneri menjaju kao na traci. Ali, nadam se da ću opravdati poverenje svih ljudi iz kluba, kao i navijača, koji na kraju treba da budu zadovoljni“, poručio je Lalatović.

On je dodao da oseća velike emocije jer je boje crvno-belih branio od sedme do 25 godine,  ili kako je sam opisao“bukvalno pola svog života“. Lalatović sada ne zna kakav će tim imati, ali zna koji mu je cilj: odbrana šampionske titule.

„Igraćemo u zavisnosti od igrača ćemo igrače uspeti da dovedemo. Takva je Crvena zvezda, ko god bude igrao, moraće da zna da titula mora da se napadne. Biće jako teško, od te činjenice ne treba bežati, ali ćemo probati sve da titula ostane na Marakani“, rekao je Lalatović.

Sa Zvezdom potpisao ugovor na jednu plus dve godine. Na klupi će zameniti Slavišu Stojanovića, koji je prošle sezone osvojio prvu klupsku titulu posle šest sezona. Klub, međutim, neće igrati kvalifikacije za Ligu šampiona zbog suspenzije Uefe.

„Trebalo bi da budemo svesni u kakvoj smo situaciji, osvojena titula ima značaja, ali samo zato sto je prekinut post. U njoj ne možemo da uživamo jer ne igramo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, to je ono što boli svakog zvezdaša“, podvukao je novi trener Zvezde, a prene o Blic.

Novi šef crveno-belih zna da se u klubu iz Ljutice Bogdana uvek radi pod velikim pritiskom.

„Pritisak je ogroman, i te kako sam svestan toga, ali sam navikao na to u Zvezdi još kao igrač, to mi nije ništa strano. Jako mi je bitno da igrači mogu da se nose s tim pritiskom. Mnogo je bitno dovoditi pojačanja koja mogu to da podnesu, to je u stvari najbitnije“, dodao je Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter