1
TimeOut

Navijači Milana pevali ‘You’ll never walk alone’! (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.14 u 10:37

Iako je Liverpul nikad bliže osvajanju titule u Engleskoj kojom bi označili prekid suše duge 24 godine (poslednja titula osvojena u sezoni 1989./90.), razlog zbog koga su navijači italijanskog Milana na utakmici protiv Katanije pevali himnu ‘crvenih’ You’ll never walk alone nije bio podrška tom cilju, iako je to nekom moglo u prvi mah da se učini.

Untitled-2 copy

Popularna ‘curva nord’ je na Đuzepe Meaci impresivno otpevala stihove čuvene pesme ali sa dobrim razlogom. Naime, oni su time, na godišnjicu tragičnog događaja, odali počast žrtvama Hilsboroua.

Podsećanja radi, nesreća se dogdila 15. aprila 1989 na Hilsborou stadionu u Šefildu na utakmici između Liverpula i Notingem Foresta kada je poginulo 96 osoba a 766 povređeno.

I još jedno podsećanje. Navijači Milana su isti gest napravili i te davne 1989. godine, neposredno nakon pomenute nesreće, a kako je to tada izgledalo uverite se sami.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter