0
TimeOut

Novinar Drogba: Didije, kako se osećaš kao povratnik na Stamford Bridž? (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.14 u 19:36

Napadač Galatasaraja i legenda Čelsija Didije Drogba na večerašnjoj konferenciji za medije uoči revanša sa ‘plavcima’ u osmini finala LŠ, nasmejao je sve prisutne pitavši samog sebe kako se oseća zbog povratka na Stamford Bridž. 

Didije Drogba

Drogba je u društvu trenera Roberta Manćinija prisustvovao konferenciji za medije i nije krio zadovoljstvo zbog povratka na stadion na kom je stekao slavu i igrao deset godina.

“U redu, sam sebi ću da postavim prvo pitanje ‘Didije, kako se osećaš zbog povratka na Stamford Bridž?!’, rekao je Drogba na oduševljenje prisutnih i nastavio:

“Drago mi je što sam se vratio, što ću ponovo videti tolika poznata lica, i da, osećaj je zaista dobar. Nemam šta da dokazujem. Došao sam ovde sa drugim timom i želim da pobedim i prođem dalje, ali to nije ništa lično protiv Čelsija. Naravno, neću proslaviti gol, ukoliko zatresem mrežu“, rekao je Drogba.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter