0
TimeOut

Gaza u bolnici!

Objavljeno: 10.02.13 u 14:16

Gascoigne

Pol Gaskojn (45) nalazi se u teškom zdravstvenom stanju. On je trenutno na odeljenju intenzivne nege u bolnici u američkom gradu Tuson (Arizona), gde se lekari bore da ga stabilizuju pošto je doživeo šok pri detoksikaciji na klinici za odvikavanje od alkohola.

Naime, njega su na kliniku u Arizoni gde lečenje košta oko 8.000 dolara nedeljno, pre nekoliko dana poslali njegovi dobri prijatelji di-džej Kris Evans i bivši saigrač iz Totenhema Geri Lineker, pošto je Gaza bio u jako lošem psihofizičkom stanju na jednoj dobrotvornoj aukciji gde je plakao, psovao i imao velikih problema da jasno izgovori reči.

Gaza je u Kotonvud centru za rehabilitaciju započeo agresivan program detoksikacije na koji je njegov organizam loše reagovao, zbog čeka je on hitno prebačen u bolnicu, odakle stižu informacije da je on u teškom stanju ali ne i životno ugrožen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter