0
TimeOut

Ambiciozni Norvežani

Objavljeno: 02.02.13 u 22:07

Bekam1

Uprava norveškog kluba Orn Kristianija je nedavno je kontaktirala agenta Dejvida Bekama saopštivši mu kako bi voleli da angažuju slavnog fudbalera.

Ništa čudno, Beks je i sam rekao da je u ovom prelaznom roku primio više ponuda nego u celoj karijeri, ali ova je specifična jer se radi o klubu iz osme norveške lige. Nije to dalo sprečiti ambiciozne šefove kluba, pa su rekli da će u ovom slučaju čak napraviti izuzetak iako je inače klupska politika da svi igrači budu iz dela Osla koji se zove Horten. Naravno, pomenuli su i koliko se dive engleskom fudbaleru i koliko bi on značio za svaku ekipu pa i za njihovu…

Da je prihvatio ugovor, Bekam bi dobio: klupsku torbu, dres sa brojem sedam, manžetne za sako, ali  bi sam klubu morao da plati dve i po hiljade norveških kruna, što je obaveza za svakog igrača.

Ipak, odlučio se za PSŽ iako mu oni nisu dali sedmicu već dres sa brojem 32.

Znajući situaciju u našim domaćim klubovima, Zvezda i Partizan bi verovatno Bekamu tražili još koji milion ako hoće da igra za njih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter