0
ATP

FOTO: Twitter/@Wimbledon

SLAVNI FUDBALER GLEDA ĐOKOVIĆA: Uoči meča sa Tompsonom Novak razgovarao sa legendom! (FOTO)

Objavljeno: 05.07.23 u 19:33

Lepo ih je videti na jednom mestu

Srpski teniser Novak Đoković imao je zanimljiv susret pre svog drugog kola na prestižnom turniru Vimbldon. Uoči meča protiv australijskog tenisera Džordana Tompsona, Đoković je imao priliku da se sretne sa engleskom fudbalskom legendom, Dejvidom Bekamom.

Susret se odigrao pre ulaska na Centralni teren, gde su Đoković i Bekam razmenili nekoliko reči. Ova susret dvojice sportskih velikana privukao je pažnju prisutnih, kako ljubitelja tenisa, tako i fudbala.

Đoković je iskoristio trenutak da se pozdravi sa Bekamom, jednim od najboljih engleskih fudbalera svih vremena, pre nego što je krenuo ka terenu da odigra svoj meč. Obojica su izmenila nekoliko prijateljskih reči i pokazali međusobno poštovanje.

Ovaj susret sa Bekamom sigurno je dodatno motivisao Đokovića pred meč protiv Tompsona. Srpski teniser je već poznat po svom velikom mentalnom fokusu i spremnosti za izazove, a susret sa sportskom ikonom poput Bekama mogao bi mu pružiti dodatnu inspiraciju i samopouzdanje na terenu.

Đoković je potom napustio Bekama i krenuo ka Centralnom terenu, gde će se boriti za plasman u narednu rundu Vimbldona. Svi oči su uprte u njega dok nastavlja svoj put ka odbrani titule na ovom prestižnom turniru.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter