0
Domaći fudbal

Sloboda dala novi rok Zvezdi

Objavljeno: 12.01.13 u 20:13

subotic

Fudbalski klub Sloboda iz Užica doneo je odluku po kojoj menicu iz decembra 2012. godine neće realizovati do 25. januara, tačnije sve dok se ne odblokira račun Crvene zvezde.

“Spremni smo i Sloboda prihvata da menicu iz decembra 2012. godine neće realizovati dok se ne deblokira račun FK Crvena zvezda, a to je najkasnije do 25. januara 2013. godine. To podrazumeva da je obaveza beogradskog kluba da do 25. januara uplati decembarsku i januarsku ratu iz sporazuma u ukupnom iznosu od 141.361,38 eura “ navodi se u saopštenju koje je potpisao Predsednik Upravnog odbora kluba Dragan Subotić.

U saopštenju se takođe navodi da će menica biti povučena u trenutku kada se potpiše novi sporazum sa crveno – belima, a Užičano će na odgovor čekati do 15. januara.

Rukovodstvo Slobode takođe ističe i da su crveno – beli zbog nepoštovanja dogovora direktno ugrozili poslovanje Slobode.

“Zbog ovakvog vašeg neprofesionalnog odnosa prema našem klubu, naše funkcionisanje dovedeno je u pitanje, jer dugujemo zarade igračima, zaposlenima, dobavljačima i državi. Nismo u prilici da izmirimo potraživanja prema dvojici bivših igrača koji su protiv nas vodili spor pred Arbitražnom komisijom i zbog čega su nam zabranjeni transferi u januarskom prelaznom roku” navodi se u saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter