0
Američki fudbal

Potvrđeno: Iglsi otpustili Rida

Objavljeno: 31.12.12 u 17:10

endi rid

Kako smo danas najavili, doduše brže nego što je očekivano, Filadelfija Iglsi otpustili su Endija Rida posle očajne sezone i skora 4-12.

Andi Rid pobedio je na najviše utakmica kao trener u istoriji Iglsa i mi ga vrlo poštujemo, a nas dvojica ćemo stati prijatelji“ rekao je vlasnik Iglsa Džefri Luri i dodao: „Jednostavno je došlo vreme da krenemo dalje, Rid nam ostavlja pobedniččku tradiciju na kojoj ćemo graditi budućnost“.

Endi Rid je dok je bio hed kouč Iglsa upisao 6 divizijskih titula, jednu titulu šampiona konferencije NFC i jednom je vodio tim u Superboulu.

Međutim neće ovo biti jedini otkaz po završetku regularnog dela sezone. Ista sudbina očekuje Norva Tarnera trenera Čardžersa, kao i trenera Čifsa Romea Krenela.

Već danas je takođe potvrđeno da su Jagurasi optustili generalnog menadžera Džina Smita, dok su Džetsi napravili isti potez gde je „nogu dobio“ Majk Tanenebum.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter