0
Extreme

Lena, Tijana i Nataša ostvarile najveći uspeh u istoriji ovog sporta i obradovale naciju još jednom bronzanom medaljom za našu zemlju

Bronza za Srbiju na SP u ronjenju na dah

Objavljeno: 20.09.12 u 20:46

Ženska reprezentacija Srbije u ronjenju na dah osvojila je bronzanu medalju na prvenstvu Sveta, koje je održano u Nici u Francuskoj.

Bronzu Srbiji donele su Lena Jovanović, Tijana Nikolić i Nataša Bošković koje su tako ostavrile najveći uspeh u istoriji naše zemlje u ovom neobičnom sportu.

„Ovo je najveći uspeh u istoriji srpskog ronjenja na dah, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Lena, Tijana i Nataša prevazišle su sva naša očekivanja i prognoze osvajanjem bronzane medalje“, izjavio je povodom velikog uspeha predsednik Saveza i trener reprezentacije Srbije u ronjenju na dah Uroš Kojić.

U konkurenciji 35 zemalja, posle tri discipline – konstantni balast, statička i dinamička apnea – u ukupnom plasmanu prvo mesto osvojila je ekipa Japana, a drugoplasirana je bila Francuska.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter