0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Lagana nedelja, na programu Englezi!

Objavljeno: 18.04.21 u 11:00

Lagana nedelja i naravno tiket u ruci. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

14.30 Arsenal – Fulham

Sa vetrom u leđima nakon prolaska u polufinale Lige Evrope Arsenal dočekuje Fulam, koji ima 4 poraza u nizu i polako se oprašta od Premijer lige. Tobdžije nisu toliko daleko od 7. mesta koje će gotovo sigurno voditi u Evropu. Fulam mora da pobedi najmanje 4 od poslednjih 6 mečeva da ima ikakvu šansu za opstankom. Skoro nemoguće.

Predlog: 1 (1,83)

15.00 Dijon – Nice

Kladionica i dalje daje neverovatno dobre kvote protiv već prežaljenog Dižona, koji će nakon ovog kola i matematički ispasti. Bar se nadamo. Tim sa Azurne Obale je u dobroj formi, dugo nisu izgubili i nalaze se u top 10 u ligi. Ni najveći motivator na svetu ne bi pronašao snage u igračima domaćih da pobede još nekog do kraja sezone.

Predlog: 2 (1,85)

17.00 Manchester Utd – Burnley

I Junajted je prošao u polufinale Lige Evrope, dosta lakše od Arsenala. Drugo mesto je skoro obezbeđeno ali imamo osećaj da će Crveni Đavoli pojuriti sve do kraja za liderom. Barnli je u lošoj formi i izgubili su mečeve sa dva direktna rivala. Bodovi da se osigura opstanak su i dalje potrebni ali moraće da ih potraže na nekom drugom mestu.

Predlog: 1&2-5 (1,74)

19.30 Leicester – Southampton

Lester je klub sa najviše finala FA kupa bez da ga je ikada osvojio. Sautempton ima samo jedan trofej u svojoj istoriji i to je upravo FA kup 1976. godine. Za oba kluba finale je neverovatan uspeh jer njima to dolazi jednom u 30ak godina. Ipak, mislimo da su Lisice kvalitetniji tim i da neće propustiti ovu šansu.
Predlog: 1 (1,95)

UKUPNA KVOTA 11,49 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekpres tiket – 1225953

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter