Mario Đurovski

IZ DRUGAČIJEG UGLA: Kratko i jasno – spektakularan gol Marija Đurovskog! (VIDEO)

U opisu ovog videa već su ga proglasili najboljim pogotkom u 2016. godini.

ISKOPIRAO SAVIĆEVIĆA: Đurovski kao Dejo u Atini (VIDEO)

Makedonski reprezentativac Mario Đurovski postigao je u sredu jedan od najlepših pogodaka u svojoj karijeri.

Golčina Đurovskog pravo iz kornera (VIDEO)

Nekadašnji fudbaler Vojvodine Mario Đurovski i dalje blista u dresu tajlnadske ekipe Muang Tong Junajted za koju je u meču kvalifikacija za azijsku Ligu šampiona postigao fenomenalan pogodak u duelu sa australijskim Melburnom. Makedonski internacionalac je u 22. minutu pogotkom iz kornera doveo u vođstvo svoj tim, ali su Tajlanđani do kraja meča primili dva gola … Continue reading Golčina Đurovskog pravo iz kornera (VIDEO)

Novinari Eurosporta izabrali ‘Glupost godine’ (VIDEO)

Prema mišljenju novinara Eurosporta ‘Glupost 2013. godine’, napravio je fudbaler tajlandskog Muangtonga, Mario Đurovski. Naslednik legendarnog Milka Đurovskog je ovu ‘nagradu’ zaslužio zbog neverovatnog poteza koji je napravio na meču protiv ekipe Tai, u maju ove godine. Naime, nakon što je postigao fantastičan gol za pobedu Muangtonga rezultatom 2:1, proslavio ga je tako što je skinuo i stavio … Continue reading Novinari Eurosporta izabrali ‘Glupost godine’ (VIDEO)

Mario Đurovski za Hotsport: Nema lepšeg osećaja nego kad podigneš publiku na noge (VIDEO)

Postoje fudbaleri koji svoju energiju crpe iz odnosa sa navijačima. Takvi igrači uvek su spremni na onaj ‘potez više’ o kome će se dugo pričati i kojim će oduševiti sve na tribinama. Jedan od njih je Mario Đurovski, Beograđanin koji igra na dalekom Tajlandu u Fudbalskom klubu Muangtong Junajted. Sa nekadašnjim igračem Bežanije, Vojvodine i … Continue reading Mario Đurovski za Hotsport: Nema lepšeg osećaja nego kad podigneš publiku na noge (VIDEO)

Golmanska parada Marija Đurovskog van terena (VIDEO)

Nije retkost da se fudbaleri oprobaju u ulozi golmana u slučajevima kada je njihov tim već iskoristio sve izmene, a prvi čuvar mreže bude isključen. Pogledajte kako se u tom snašao Mario Đurovski igrač tajlandske ekipe Muangtong Junajted. Nekadašnji fudbaler Vojvodine je čini se previše bukvalno shvatio svoj zadatak pa je loptu čvrsto držao u … Continue reading Golmanska parada Marija Đurovskog van terena (VIDEO)

Opet taj Mario Đurovski!

Tajland je u potpunom delerijumu, tačnije navijači Muangtong Junajteda jer je ponovo Mario Đurovski imao svoj šou program. Dobro ovog puta nije bilo šortsa na glavi, ali goličina je ipak sjajna.

Gaće na glavi, naravno to je Mario Đurovski

Stvarno je blesav Mario Đurovski. Iz nedelje u nedelju on svojim vrhunskim potezima, ali i ultra zabavnim načinima radovonja uveseljava publiku na Tajlandu, a zahvaljujući internetu i mi imamo priliku da se orazpoložimo uz njegove majstorije. U poslednjoj utakmici Muangtonga, Đurovski je prvo postigao prelep gol, da bi ga potom proslavio sa šortsom na glavi … Continue reading Gaće na glavi, naravno to je Mario Đurovski

Panenka a la Mario

Đurovski maestralno izveo čuveni penal

Ludi Mario Đurovski

Potez bivšeg igrača Vojvodine do sada nije viđen na fudbalskim terenima