Lorik Cana

ISMAIL MORINA: Dron u Beogradu je bila osveta Bogdanovu za Đenovu! (VIDEO)

Britanska produkcija 'Kopa' napravila je emisiju posvećenu dronu na utakmici Srbije i Albanije oktobra prošle godine, a sagovornici su bili izazivač incidenta Ismail Morina i kapiten "crnih orlova" Lorik Cana.

KOSOVSKI ALBANCI SLAVE: Cana ide peške na EURO, a Srbima poručuje sledeće…

U taboru reprezentacije Srbije ističu da je meč sa Albanijom u Beogradu i oduzimanje bodova bilo presudno za epilog kvalifikacija za EURO 2016. I dok Orlovi propuštaju još jedno takmičenje, Albanci na Kosovu slave plasman Albanije u Francusku.

TOMOVIĆ O SUSRETU SA CANOM: Pružiću mu ruku (VIDEO)

Nakon što su se srpski i albanski fudbaleri koji nastupaju za Lacio zajedno fotografisali pokazujući tako da među njima nema netrepeljivosti italijanske medije je zanimalo kako će na susret pre svega sa Lorikom Canom, kojem preti 18-mesečna suspenzija, reagovati fudbaler Fiorentine Nenad Tomović. – Kada u nedelju pred početak utakmice Fiorentina – Lacio budem prolazio … Continue reading TOMOVIĆ O SUSRETU SA CANOM: Pružiću mu ruku (VIDEO)

LACIO ‘IZMIRIO’ SRBE I ALBANCE: Đorđević potvrđuje da je sve u redu! (FOTO)

Uprava Lacija je čini se uspela je da pomiri Srbe i Albance posle prekinutog meča dva tima koji je i dalje jedna od glavnih sportskih tema u Evropi! Jedan do drugog našli su se Dušan Basta, Filip Đorđević, Etrit Beriša, Tomas Strakoša i Lorik Cana! Napadač Filip Đorđević kaže da nema nikakvih problema sa saigračima iz … Continue reading LACIO ‘IZMIRIO’ SRBE I ALBANCE: Đorđević potvrđuje da je sve u redu! (FOTO)

UEFA KAŽNJAVA I POJEDINCE: Cani suspenzija do 18 meseci?

Evropska fudbalska unija je spremna da oštro kazni ne samo Srbiju i Albaniju zbog incidenata na meču te dve selekcije u Beogradu, već i igrače pojedinačno.Najteže sankcije mogle bi da budu određene Loriku Cani, prenose italijanski mediji. Reprezentacija Srbije bi mogla da bude kažnjena sa nekoliko utakmica bez prisustva navijača, dok će Albaniji verovatno biti … Continue reading UEFA KAŽNJAVA I POJEDINCE: Cani suspenzija do 18 meseci?