0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Dan derbija i fikseva, tri dvojke i jedan kec

Objavljeno: 23.09.18 u 11:13

Sledi niz utakmica drugog dana vikenda tako da su favoriti na potezu pored činjenice da nemaju baš lake ispite, a pojedini igraju u gostima i pikirali su tri boda.

REN – PSŽ 2 (1.50)

Posle poraza od Liverpula u poslednjem minutu „sveci“ se okreću domaćem ispitu u kojem se očekuju da opravdaju činjenicu da su najbolji i zabeleže novi trijumf u šampionatu.

BOLONJA – ROMA 2 (1.80)

Nema šta, ovo je meč na biti ili ne biti za ekipu iz glavnog grada Italije, pošto su loše startovali u „kalču“ i svakako da je pod lupom rad trenera Di Frančeska koji još nije uspeo da skocka pobednički tim.

VEST HEM – ČELSI 2 (1.60)

Londonski komšijski okršaj je po svemu poslastica dana u Premijer ligi, a uspešan niz gostiju je na ispitu sa „čekićarima“ koji su osokoljeni posle pobede u gostima nad Evertonom.

LEVERKUZEN – MAJNC 1 (1.60)

Valjda su „farmaceuti“ spremili taktiku da umire goste i konačno slave pred svojim navijačima mada gosti dolaze da pokušaju da se oslade barem osvajanjem jednog boda, ali je to delikatan posao.

Ukupna kvota na tiketu je 6.91.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter