1
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@ChampionsLeague

PSŽ NADOKNADIO MINUS I PROŠAO U POLUFINALE: Barsa se ugasila nakon crvenog kartona, dva gola Mbapea! (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.24 u 23:02

Teška noć je pred navijačima Barselone

Fudbaleri Pari sen Žermena igraće u polufinalu Lige šampiona! 

Tim Luisa Enrikea ubedljivo je salvadao Barselonu na „Možuiku“ sa 4:1 i tako nadoknado minus od jednog gola stečenog u prvoj utakmici u Parizu.

 

Barselona je povela u 12. minutu, a gol je postigao Rafinja na asistenciju Jamala. Ipak, da Ćavijev tim očekuje paklen nastavak utakmice, govori da su u 29. minutu ostali sa igračem manje, kada je štoper Arauho dobio direktan crveni karton.

Od tog trenutka gosti su dodatno pritisli, a to im se isplatilo u 40. minutu kada je upravo bivši igrač Barselone, Osman Dembele, pogodio za izjednačenje.

Da Barsa nije uspela da se snađe sa igračem manje, govori drugo poluvreme, koje je u potpunosti pripalo Parižanima. 

Na 1:2 povisio je Vitinja u 54. minutu, a svega dva minuta kasnije trener Barselone, Ćavi Ernandez, dobio je crveni karton.

 

Barsina kola su nastavila da idu nizbrdo, s obzirom da je Kilijan Mbape pogodio sa bele tačke za dva gola plusa u korist Parižana. Upravo on, postavio je konačan rezultat u 89. minutu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter