0
Ostali sportovi

FOTO: MEGDAN FIGHTING

ZAVRŠEN MEGDAN 2: Negucić novi ‘CDS-ov’ vlasnik pehara, brutalne pobede Janičića i Nikolića (FOTO)

Objavljeno: 26.11.17 u 19:59

Iako je izostala jedna od glavnih borbi sinoć, publika u Spensu ni na momenat nije zažalila plaćenu ulaznicu.

Drugo izdanje turnira borilačkih veština Megdan je ponovo bilo na visokom nivou.

Organizatori Megdana su pokazali da se radi o jednoj od najboljih organizacija ovog dela Evrope, a i celog našeg kontinenta. Čak 13 borbi, što MMA, što K1, publika je uživala, a borci dali svoj maksimum u ringu.

U prvoj borbi je Viktor Bašić jednoglasnom odlukom sudija savladao Tire Dimitrua, a potom je Mantunas Zakauskas bio bolji od Vladimira Cvetkovića. Jedan od onih sa najglasnijom publikom, Čedo ‘TDI’ Pantić je pobdio Ognjena Raukovića takođe odlukom sudija.

Usledile su nešto žustrije borbe, pa je Abdel Rahmel Driai nokautirao Aleksandra Joketića, dok je Nikoli Todoroviću oko 60 sekundi bilo dovoljno da nokautira Ivana Novosela.

Bugarski borac Živko Stoimenov koji je trebalo da ukrsti rukavice sa Vasom Bakočevićem je zbog povrede Crnogorca u ring izašao sa Danijelom ‘Bojkom’ Aranđelovićem kojeg je lako porazio polugom na nozi.

Marinika Beženaru koji je na prošlom Megdanu bio deo jedne od najboljih borbi, kada ga je za pojas savladao Aleksandar ‘Džoker’ Ilić, je sada upisao trijumf nad Nikolom Blečićem. Borislav Nikolić je još jednom pokazao svoj potencijal u jednoj od najboljih pobeda večeri, kada je Marku Gucuu naneo teške pvorede glave, kao i potres mozga.

Igor Krstić je porazio Nemanju Kukića tako što ga je oborio na zemlju i silovito udarao, da bi sudija prekinuo borbu, na nezadovoljstvo poraženog.

Kirgistanac Samat Emilbekov postao je novi vlasnik pojasa Megdana. On je porazio Sultana Kalamahunova nokautom u borbi koja je trajala oko dva minuta. Takođe. do pojasa je došao i Miloš Janičić koji je u drugoj rundi uspeo da po treći put obori legendu ovog sporta, Dragutina Belog Miloševića, i nanese mu bolan poraz.

K1 pojas Megdana pripao je Banjalučaninu Denisu Marjanoviću koji je porazio ukrajinskog šampiona Maksima Soroku, a pojas mu je uručio čuveni Peter Erts. U borbi večeri je Stefan Negucić nastavio niz bez poraza u profesionalnom bavljenju MMA. On je savladao Vladimira Prodanovića i to nokautom u prvoj rundi i tako postao još jedan vlasnik Megdan pehara iz kluba ‘Car Dušan Silni’.

FOTO: MEGDAN FIGHTING
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter