0
Extreme
Stefan Savić

FOTO: MMA Savez Srbije

SRBIJA SE ODUŽILA HEROJU: Pokušao da spasi Stefana Savića od ubica, pa je i sam mogao da nastrada!

Objavljeno: 06.04.24 u 20:11

Savić je tragično nastradao

Poslednjeg dana Evropskog prvenstva u MMA, koje je ove godine održano u Beogradu, čelni ljudi takmičenja su organizovali posebnu ceremoniju u čast tragično preminulog borca Stefana Savića, čiji su roditelji bili posebni gosti.

Stefan Savić je tragično izgubio život 25. februara nakon sukoba sa Vasilijem Gačevićem i Markom Daničićem, koji su trenutno u bekstvu, dok policija traga za njima.

Stefan Marković, mladić iz Beograda, hrabro je pokušao da spasi Savića, intervenišući u tuči, ali je i sam zadobio povrede. Iako nije poznavao Stefana lično, Marković je odlučio da pritekne u pomoć nemoćnom borcu.

Na svečanosti organizovanoj od strane MMA takmičenja, Stefanu Markoviću je uručena zlatna medalja kao priznanje za hrabrost i požrtvovanost. Njegova hrabrost nije prošla neprimećeno, a prisutni su ga ispratili ovacijama.

Stefan Savić je bio izuzetan talenat i budućnost ovog sporta. Njegov tragični gubitak ostavio je veliku prazninu u svetu MMA. Ranije u novembru 2023. godine, u Tirani, Savić je osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu, pokazujući svoj neosporni talenat i posvećenost borbi.

17
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter