0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Lijetuvos nastavlja sa pobedama u Partizanovoj grupi, Budućnost teško

Objavljeno: 07.11.17 u 09:50

Elitni klubovi uglavnom odmaraju i slede pojedinim obaveze u Kupu, a zbog suženog izbora odlučili smo se za miks sa košarkom i za danas izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

CIBALIJA – ISTRA 1 (2.00)

Pre nekoliko dana iste ekipe su se sastale u borbi za bodove i uspeh je upisala ekipe iz Pule, pa domaćin želi revanš i izvešće najbolju ekipu sa ciljem da nastave dalje u Kupu.

VIGAN – AKRIGTON 1 (1.70)

Bivši član Premijer lige je pao ekspresno u treći rang, ali igraju dobro i na prvom su mesto i jedan od ciljeva je da budu uspešni i na drugom koloseku i imaju ulogu favorita.

LETKABELIS – BUDUĆNOST 1 (1.60)

Litvanski predstavnik je do sada uzimao skalp favoritima, a pogotovo na svom „vrućem terenu“ igraju dobro, tako da su u prednosti nad ekipom iz Podgorice, koja ima u nedelju i derbi protiv Cedevite.

LIJETUVOS – LIMOŽ 1 (1.60)

Domaćin je samo poražen od Lokomotive, a kod kuće su uglavnom favoriti, mada Francuzi imaju određeni kvalitet iako nije lako da naprave brejk.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 8.70.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter