0
AdmiralBet ABA Liga

Petar Mijovic Crvena Zvezda - Buducnost, ABA Liga Nov. 5, 2023. in Belgrade, Serbia. 5.11.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BUDUĆNOST SE OGLASILA PRED PARTIZAN: Cene karata izuzetno visoke!

Objavljeno: 27.03.24 u 18:27

Malo ko je očekivao ovakve cene.

U okviru 25. kola AdmiralBet ABA lige, ekipa podgoričke Budućnosti dočekuje beogradski Partizan. Ovaj meč mogao bi da bude od krucijalne važnosti u borbi ovih dveju ekipa za drugo mesto na tabeli ABA lige.

Interesovanje za ovu utakmicu od strane navijača je veliko, a klub je danas saopštenjem obavestio sve navijače o cenama karata:

‘Budućnost Voli obavještava javnost da u četvrtak počinje prodaja karata za meč 25. kola ABA lige, koji naš klub igra sa Partizanom. Prodaja ulaznica će se vršiti u četvrtak, petak i subotu od 12 do 18 časova, kao i u nedjelju od 10 časova do početka utakmice na biletarnici Sportskog centra „Morača“ – cijene ulaznica su 25 i 30 eura.‘ – stoji u saopštenju podgoričkog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter