0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Everton, Bešiktaš i Juve donose lepu zaradu, hrabro na Anderleht

Objavljeno: 01.10.17 u 10:29

Nisu se favoriti juče baš istakli pred odmor i reprezentativnu pauzu u većini šampionata, a sledi ‘popravni’ i za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

EVERTON – BARNLI 1 (1.70)

Odmarali su domaći adute u Ligi Evrope da danas pred svojim navijačima pokušaju da pobede rivala sa kojim nemaju baš dobru tradiciju mada su kvalitetniji tim.

ANDERLEHT – STANDARD 1 (1.80)

Šampion ima mali saldo bodova, koji je kumovao i smeni trenera, a sada su na prekretnici pred svojim navijačima i samo pobeda može da smiri buru nezadovoljstva navijača.

BESIKTAS – TRABZON 1 (1.80)

Domaćin je svakako na krilima pobede nad Lajpcigom, a ekipa Duška Tošića želi povratak na pobednički kolosek u prvenstvu i zadatak nije lak mada se očekuju tri boda na kontu crno-belih iz Istanbula.

ATALANTA – JUVENTUS 2 (1.70)

Poslastica kola je u Bergamu, a domaćin koji igra dobro od starta sezone pokušaće da zaustavi šampiona u derbiju kola, ali gigant iz Torina je svakako favorit i želi nastavak pobedničke serije.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 9.36.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter