Modna kuća RANCCO koja je od ove sezone tehnički partner KK Crvena zvezda Telekom odabrala je Branka Lazića za zaštitno lice svoje promotivne kampanje. Borbeni bek crveno-belih je nedavno u jednom beogradskom hotelu obavio fotografisanje i bez svake sumnje taj deo posla obavio na maestralan način. U prilog tome govori i jedna od fotografija koja je zabeležena tom prilikom.

Povezane vesti

Nije tajna da je Lazić ljubimac ženskog dela populacije, pa smo sigurni da će ove fotografije izazvati oduševljenje među pripadnicama lepšeg pola. Sa druge strane, odevne kombinacije modne kuće RANCCO koje je nosio Lazić mogu da posluže kao dobar predlog i ideja muškarcima koji vole elegantan stil odevanja.

– Tokom snimanja je zaista bilo super. Dobro sam se zabavio. Imao sam i ranije sličnih iskustava, ali moram da priznam da nije bilo organizovano na ovako profesionalan način – rekao je Lazić za sajt kluba.

Prvotimac crveno-belih veoma pohvalno se izrazio na račun modne kuće RANCCO:

– Odela su zaista dobra, veoma su kvalitetna, modernog su kroja i izrađena su od vrhunskih materijala. Baš mi se sviđaju. Mislim da sam tokom fotografisanja promenio osam odevnih kombinacija i zaista sam bio u prilici da vidim da imaju mnogo lepih stvari. Siguran sam da će nešto od ovih odela i košulja naći i u mom ormaru – konstatovao je Lazić.

FOTO: KKCZ

FOTO: KKCZ

Fotografisanje je trajalo više od dva sata, a na pitanje da li je napornije pozirati pred objektivom ili trenirati pod obručima, Lazić je uz osmeh odgovorio:

– Ne može da se uporedi… – zagonetan je ostao Lazić.

hotsport.rs