6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Mi smo porodica, a tu se ponekad desi neka psovka, da se udari dete…

Objavljeno: 31.10.14 u 14:34

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević na konferenciji za medije govorio je o svom potezu prema mladom Mihailu Andriću i istakao da u svakoj porodici ima psovki, kao i poneki udarac!

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vujošević se posle nasrtanja na mladog  Mihaila Andrića ponovo našao na udaru javnosti zbog svog neprimerenog ‘pedagoškog’ ponašanja, koje je sada detaljnije objasnio.

– Mi smo u košarkaškom klubu Partizan – familija. A ima u familiji da se opsuje, udari dete… Ima raznih roditelja, nisam za one koji tuku decu, ali, povremeno… – rekao je Vujošević i zastao, a potom dodao:

– Radim sa igračima kao sa familijom. Normalno da se izliju emocije. To su manji gresi nego da im uzimam deo ugovora, kao neke kolege – u svom stilu je poručio Vujošević.

On je potom prokomentarisao sukob sa Andrićem.

– Mihailo je izvanredan momak. Samo tri sekunde pre tog hvatanja za vrat sam mu dao konkretan zadatak i on nije to ispunio. Bilo mi je krivo, bio sam besan i u trenutku sam ga uhvatio za vrat. Ne vidim problem u tome. Ako hoćete, zovite psihologe, analizirajte, ali nepotrebno se da se pravi fama oko toga… Posle će se pojaviti i ovi iz vlasti i bliži Crvenoj zvezdi koji će reći da me treba skloniti pošto sam nasilan – naglasio je Vujošević.

Trener Partizana je takođe kritikovao pojedine medije da konstantno negativno pišu o njegovom klubu i najavio tužbu protiv lista Blic čijem je stranom vlasniku postavio pitanje:

Da li su i Murinjo i Venger bolesni i nasilni? Treba li i njih skloniti sa terena i je l’ i oni smetaju Vučiću? – istakao je Vujošević. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. idiot jedan nenormalni..sve se vise ukopava u svoj pakao…treba ga,samo, pitati da li bi voleo da njega ili njegovo dete udari neki psihopata pred desetak hiljada ljudi samo zato sto u zaru igre nije nesto uradio…izgleda da treba da naglasim da sam grobar jer po nekima samo cigani smeju da kritikuju tu ,,velicinu“.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ti si bolesnik i najnasilniji od svih nasilnih zajedno ! Ne treba tebi ni psiholog niti bilo ko drugi, za tebe je zatvor ili ludnica !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter