9
Evrokup

FOTO: STARSPORT

ODGOVORITI ISTOM MEROM: Jedan trener je udarao kao Dule, dok…

Objavljeno: 30.10.14 u 16:40

Nasrtanje trenera košarkaša Partizana Duška Vujoševića na Mihajla Andrića izazvalo je dosta polemika u srpskoj javnosti, kojima se pridružio i legendarni vaterpolista Aleksandar Šapić.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vujošević je nakon poraza od Hapoela u Jerusalimu iskalio bes na mladom igraču, što je osudio i Šapić, legenda našeg vaterpola, osvajač 10 zlatnih medalja sa Srbijom.

– Jednom davno je jedan sportista rekao treneru, koji je kao Dule voleo da udari igrača, da sledeći put kad to pokuša bude spreman i da se brani. I umesto sad da hvalimo igru košarkaša Partizana, opet je u prvom planu zaista sad već neobjašnjivo ponašanje za jednog ipak velikog trenera – poručio je Šapić putem Tvitera.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

9 Komentara

  1. miki ne mlati nemas pojma pa partizanu da nije bilo ds na celu sa tadicem kuracbi moj osvoio srusili su zvezdu u svim sportovima pocev od 2000 pa sve do 2012

    0
    0
    Odgovori
  2. Šapiću jebem ti mamu cigansku i prosjačku prosio si diplome kako bi se dodvorio diktatoru Vučiću i razorio i ovako razoren Partizan! Cela Srbija gladna ali diktatorska CZV ima 14 miliona buđžet u košarci i gradi joj se Marakana! Nećete još dugo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter