0
Odbojka

Atanasijević uoči SP: Nikoga se ne plašimo!

Objavljeno: 28.08.14 u 16:44

Srbi će u subotu na Nacionalnom stadionu u Varšavi otvoriti Svetsko prvenstvo u Poljskoj duelom sa domaćinom. Veliki miljenik ljubitelja odbojke u Poljskoj, korektor Aleksandar Atanasijević, koji je dve godine s velikim uspehom igrao u toj zemlji, predvodiće Srbiju.

aleksandar-atanasijevic

Reprezentacija Srbije brani bronzu osvojenu pre četiri godine u Rimu. Izabranici Igora Kolakovića na okupu su gotovo četiri meseca, prošli su dva pripremna ciklusa, takmičenje u Svetskoj ligi i nekoliko prijateljskih utakmica.

Kao i svake godine, nema bolje pripreme za najveća takmičenja od Svetske lige, smatra Atanasijević.

„Svetsko prvenstvo je najvažnije takmičenje u ovoj godini i ono se najviše računa, jer se igra svake četvrte godine. Svetska liga nam je poslužila kao priprema, da se uigramo i iako se nismo plasirali na završni turnir malo nam je falilo, u poslednjem meču smo ostali bez plasmana. Svakako, utakmice sa Sjedinjenim Državama, Rusijom i Bugarskom su veliko iskustvo za nas i pokazali su nam da nikoga ne treba da se plašimo“, rekao je Atanasijević za B92.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter