0
Odbojka

FOTO: OSSRB

ODBOJKAŠI SE SPREMAJU ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Moramo da popravimo par stvari, puno je bolje nego kada su tribine prazne!

Objavljeno: 23.08.21 u 23:56

Dobro su nam došli pripremni mečevi.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije će se od 1. do 19. septembra nadmetati na EP koje se održava u 4 zemlje. U pitanju su Poljska, Češka, Finska i Estonija, a branioci titule su na pripremnom turniru u Zaporožju osvojili drugo mesto.

Malo nas je poremetio nedolazak Slovenaca, ali opet dobro je to što smo odigrali tri meča, sa Ukrajinom A i B i Bugarskom. Falile su nam utakmice i mislim da možemo da budemo zadovoljni onim što smo videli. Jasno nam je i da moramo da popravimo par stvari do Evropskog prvenstva. To je i bila suština odlaska u Ukrajinu, rekao je kapiten reprezentacije Nemanja Petrić.

BELGRADE, SERBIA – JUNE 23: Aleksandar Atanasijevic (C) of Serbia serves the ball during the match between Brasil and Serbia on the FIVB World League 2016 – Day 1 at hall Aleksandar Nikolic on June 23, 2016 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Srbija će se boriti u grupi A sa Poljskom, Belgijom, Ukrajinom, Portugalom i Grčkom. Pre polaska u Beograd na poslednje treninge pred prvenstvo, Petrić je otkrio zašto Atanasijević nije nastupio u Zaporožju.

U prvom meču nije ni bilo planirano da igra, jer su šansu dobili mlađi. U međuvremenu je imao stomačni virus, koji je prošao za dan, ali iz predostrožnosti stručni štab nije želeo da rizikuje. Nije bilo mnogo navijača, ali je bilo lepše, nego kada su tribine prazne, zaključio je Petrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter