0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kokeza opet razmišlja o Baboviću

Objavljeno: 04.04.14 u 12:49

Jedan od potpredsednika Crvene zvezde Slaviša Kokeza u izjavi za Mocart Sport otkrio je koje igrače koji nastupaju u Jelen Superligi bi voleo da vidi u timu kluba sa Marakane.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Regana iz Napretka i Stefana Babovića iz Voždovca“ – kratak i jasan je bio Kokeza neupuštajući se u dalju priču oko toga na koji način bi našao zajednički jezik sa navijačima koji su se u zimskom prelaznom roku protivili eventualnom dolasku bivšeg kapitena Partizana u Crvenu zvezdu.

Crveno-beli od odlaska Zorana Stojadinovića nema sportskog direktora već oko transfera zajedničku odluku donosi sportska komisija, ali bi i to pitanje prema Kokezinim rečuima trebalo uskoro da bude rešeno.

„U Zvezdi bi trebalo da ima mesta za bivše igrače, posebno za one koji su po završetku sportske karijere postigli poslovne uspehe. Veoma poštujem i cenim i (Marka) Pantelića i (Vladimira) Matijaševića i (Nebojšu) Krupnikovića. Sa Matijaševićem imam dnevnu komunikaciju i ne krijem da bih voleo da ga vidim na ‘Marakani’ od leta“ – objasnio je Kokeza.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter