0
Ostali sportovi

Slovaci testiraju ‘orlove’

Objavljeno: 26.02.14 u 16:44

Reprezentacija Slovačke biće protivnik „orlovima“ u narednoj EHF nedelji, koja je na programu od 30. marta do 5. aprila.

srbija_rusija_himna

Selekcija koja je poslednji put na velikim takmičenjima učestvovala na Evropskom prvenstvu u Srbiji 2012. godine, stiže na megdan izabranicima selektora Vladana Matića, a dvomeč će biti odigran četvrtog i petog marta.

„Veoma nam je drago da smo dogovorili dva meča sa tako jakim protivnikom. Teško je naći rivala takvog kvaliteta, zato cenimo poziv iz Srbije. Rado smo prihvatili mečeve sa njima. Našem državnom timu su potrebni jaki dueli kako bi ponovo bio uspešan“, kaže generalni sekretar Federacije Slovačke, Martin Simonides.

Selektor naše reprezentacije, Vladan Matić, već je istakao da u EHF nedelji želi da odmeri snage sa selekcijom sličnog stila i kvaliteta reprezentaciji Češke, protivniku Srbije u baražu za SP 2015 u Kataru.

Tačna satnica mečeva i gradovi koji će ugostiti reprezentacije Srbije i Slovačke biće saopšteni uskoro.

hotsport.rs/rss.org.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter