0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Oborimo ponovo rekord, da one još jednom osvoje i nas i Arenu (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.13 u 23:51
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Rukometašice Srbije napravili su istorijski uspeh plasmanom u finale Svetskog prvenstva nakon pobede nad selekcijom Poljske. 

Izabranice Saše Boškovića još jednom su obradovale srpsku naciju pošto su nakon eliminacije svetskih i olimpijskih šampionki, pred još popunjenijim tribinama Arene. Večeras, pred novom rekordnom posetom, Srpkinje blistale predvođene ponovo izvanrednom Katarinom Tomaševića na golu, ali i Lekićevom, Cvijićevom i Damjanovićevom u napadu.

Fanatičnost, borba za svaki centimatar, izgaranje za svaku loptu, vidna ushićenost u svakom trenutku od početka prvenstva i neizmerna radost na kraju svake pobede, samo su neki od stvari koje moraju da nateraju Srbiju da popuni još preostale četiri hiljade i do poslednjeg mesta napune beogradsku Kombank arenu u borbi za zlato protiv Brazilki.

Ako se još uvek dvoumite, mi vam dajemo nekoliko razloga iz fotografskog objektiva, koje će vas u nedelju od 17.15 odvesti u Arenu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Srb - Pol 3

 

FOTO:  STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

srb - pol 7

srb - pol 8

srb - pol 9

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter