0
Auto Moto

U Meklarenu

Objavljeno: 22.02.13 u 20:12

Dzenson Baton

Dženson Baton je priznao da još uvek ne uspevaju da kompletno shvate kako se automobil ponaša i da izvuku maksimum performansi iz njega. Uprkos sjajnom prvom danu testova na Herezu, Baton je zabrinut činjenicom da performanse varijraju previše.

„Veoma nam je komplikovano da shvatimo kako automobil reaguje. U jednom momentu automobil je sjajan, u drugom… ne baš. Mnogo toga leži u osnovnom razumevanju automobila, i pokušavamo da ga nateramo da funkcioniše onako kako mi želimo.  Ponekad baš ne uspevamo u tome…

Ipak, ponekada auto stvarno funkcioniše dobro. Juče sam na tvrdim gumama napravio 1:22.8s, što ne mislim da je loše, sa količinom goriva koju sam nosio. Perez je pre dva dana napravio 1:21.8 na mekim gumama što je takođe veoma dobro.

Na Herezu smo pokazali brzinu, ali smo ovde opet pokazali i neke mane. Nismo još uvek sigurni gde smo u odnosu na druge, i moramo da se pozabavimo rešenjima naših problema i da izvučemo maksimum.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter