0
Auto Moto

Katerham napredovao

Objavljeno: 09.02.13 u 12:57

Van der Garde

Holanđanin kaže da je napravljen dobar iskorak napred sa Katerhamovom novom šasijom CT03, posle testova obavljenih na Herezu. Napravljeno je nekoliko različitih varijanti setapa koje su probane, a Giedo je imao prilično dobar prvi izlazak na stazu kao zvanični član jednog F1 tima.

„Tokom prvog jutra smo se fokusirali na sitne stvari, kao kada prvi put vozite nov auto, ali sve je nekako krenulo brzo i dobro, tako da smo krenuli da se bavimo setapom guma. Našli smo mali problem sa podom automobila, ali to je sve deo testiranja. Još uvek je teško reći koliko ćemo biti kompetitivni u odnosu na prošlu godinu, ali prednji kraj je definitivno bolji i napravili smo neka poboljšanja. Videćemo koliko smo dobri na narednom testu.“

Van der Garde je bio prilično oprezan u predviđanjima za predstojeću sezonu, ali kaže da je Katerham veoma motivisan da zabeleži svoje prve poene.

„Zapamtite, mi smo veoma veoma mlad tim. Ne smemo da kažemo da ćemo biti među prvih deset. Možda možemo da postignemo nešto u ovom ludom takmičenju, ako bude trka sa kišom i puno pit stopova, ali do tada, moramo jako naporno da radimo. Jako smo motivisani i ja ću dati sve od sebe da odigram dobro ulogu koja mi je poverena.“

Van der Garde i njegov timski kolega Čarls Pic bili su zajedno i u šampionatu GP2, a ponovo će u najbržem cirkusu na svetu biti zajedno u Barseloni od 19-22 februara na testovima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter