0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Tri ‘keca’ iz fudbalske ponude i jedan košarkaški predlog

Objavljeno: 22.01.19 u 12:04

Nije ponuda bajna sa fudbalom i uglavnom su na programu mečevi u kup takmičenjima i kreće spremanje ekipa kroz prijateljske utakmice, tako da za danas sledi jedan miks sa košarkom.

PLIMUT – VALSAL 1 (2.30)

Sledi borba dva tima sličnih kvaliteta, a domaćin je u blagoj prednosti pošto igra na svom terenu i u poslednjih nekoliko mečeva su dostigli dobru formu, pa će sve učiniti da upišu nova tri boda.

MONAKO – MEC 1 (2.10)

Mnogo problema ima ekipa Tjerija Anrija da izađe iz krize, ali konačno je kucnuo čas da nekadašnji šampion Francuske proradi na drugom koloseku u Kupu i ostvari pobedu nad drugoligašem.

CSKA – MOLDE 1 (1.70)

Zbog zime ekipe se nalaze u svojim bazama u Španiji i sledi kontrolni meč u kojem blagu prednost imaju Rusi i očekuje se da upišu drugu pobedu na pripremama pred nastavak sezone u martu.

ALBA – RITAS više poena (161,5) (1.80)

Obe ekipe igraju košarku sa puno poena i treneri ne obraćaju mnogo pažnje na odbranu što je potvrđeno u prvom meču, pa se i u Berlinu očekuje da ‘preskoče’ gornju granicu od 161 poena.

Ukupna kvota na tiketu je 14.77.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter