0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kiša’ golova i fiksevi Dortmunda i Hetafea za prolaz

Objavljeno: 31.08.18 u 10:20

Sledi zagrevanje za vikend posle mečeva u Ligi Evrope, a klubovi su posvećeni domaćim zadacima pred pauzu od dve nedelje, zbog obaveza nacionalnih timova u Ligi nacija.

LION – NICA GG (1.90)

Zanimljiv okršaj sledi posle katastrofalnog poraza gostiju u prošlom kolu tako da je domaćin favorit, a prema nekoj tradiciji po gol na obe strane je jedna od opcija.

HANOVER – DORTMUND 2 (1.60)

Nemci se polako zahuktavaju u borbi za bodove, a ‘milioneri’ su na ispitu posto su prosle sezone lako prosipali bodove na strani tako da večeras treba da opravdaju ulogu favorita.

MILAN – ROMA 3 + (1.80)

Efikasane partije obe ekipe su viđene u prošlom kolu tako da nema razloga da u derbiju ne budu inspirisani strelci, a pošto obe ekipe igraju za gol više onda će navijači uživati na ‘San Siru’.

HETAFE – VALJADOLID 1 (1.80)

U predgrađu Madrida su često padali favoriti i domaćin je veoma moćan pred svojim navijačima tako da novajlija nema velike šanse mada su odličan otpor pružili u prošlom kolu Barseloni.

Ukupna kvota na tiketu je 8.81.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter