1
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Za danas spremljen miks fudbala i košarke

Objavljeno: 29.10.17 u 10:46

Favoriti su omanuli prvog dana vIkenda, a danas sledi popravni za koji smo izabrali mečeve po kvotama kladionice “ Maxbet„.

KROTONE – FIORENTINA 2 (1.70)

Nema dileme da su se posle bledog starta igrači iz Firence probudili i forma im je u uzlaznoj putanji. Cilj Viole je svakako da se sa gostovanja Krotoneu vrate sa tri boda.

BRAGA – CAVES 1 (1.60)

Jasno je da velika trojka u Portugalu juri prvo mesto i trka je veoma intresantna, a korak za njima održava i Braga. Da bi nastavio tako domaćin mora da ostvari novi uspeh.

JANG BOJS – SION 1 (1.50)

Timu iz Berna se otvara se prilika za beg na sedam bodova u odnosu na Bazel, što je svakako motiv za lidera pred meč sa Sionom koji ume da iznenadi. Ipak očekuje da pojedinacan kvalitet donese prevagu na stranu zuto-crnih.

OLIMPIJA – BUDUCNOST 2 (1.50)

Nema dileme da je ekipa iz Podgorice u naletu i da ređaju pobede na oba fronta, pa se očekuje da svoj niz nastave večeras u Ljubljani, protiv domaćina koji dve pobede u pet mečeva.

Ukupna kvota po kladionici “ Maxbet“ je 6.12.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter