10
Košarka

FOTO: STARSPORT

OVO SE ČEKALO CELO LETO: Partizan završava najveći posao pred novu sezonu! (FOTO)

Objavljeno: 12.09.17 u 14:34

Košarkaški klub Partizan uskoro će zatvoriti konstrukciju tima za narednu sezonu, uskoro bi mogao da dobije najveće pojačanje ovog leta.

Posle Crvene zvezde, i Partizan bi ovih dana trebalo da završi prelazni rok za novu sezonu, a kao po običaju, za kraj je ostavljen završetak najvećeg posla.

Prema saznanjima HotSporta, šlag na torti novog Partizanovog tima biće potpis kapitena Novice Veličkovića, koji je konačno pronašao zajednički jezik sa trenerom Miroslavom Mutom Nikolićem.

Veličković će tako, posle FIBA Lige šampiona, predvoditi novi tim crno-belih i u Evrokupu, gde će klub iz Humske učestvovati u predstojećoj sezoni.

Veličković je, činilo se, prošle godine imao svoj drugi mandat u ‘parnom valjku’, ali će ga ipak produžiti. Da još nije za ‘staro gvožđe’ pokazao je u derbiju u Superligi, kada je košem u poslednjoj sekundi doneo pobedu protiv Crvene zvezde.

U karijeri je Veličković još igrao za Real Madrid, Mega Vizuru, Brose Baskets i Trabzon.

FOTO: STARSPORT
0
0

10 Komentara

  1. Ma neka nama novice, on je nas i istinski nas i nasa vec sada legenda….a vi se trcite da vas prci coki jer vam je to vasa najveca legenda…..sto ga takvi, koji menjaju klubove i prodaju od obelezja imena grba zarad para i kratkorocnog usoeha, vise vredjaju zna da puno vredi kao covek

    0
    0
    Odgovori
  2. …PONOVOOOO TERROR POTURICA, REPRIZA SLEDI, „SAMO“ OVAJJ PUT NOVICA TERRRROSI PERU&KESELJA U DRESU PANTERRRAAAAA .!. XXAAXXAA .!. NAVIKA JE CUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    0
    0
    Odgovori
    • Ma neka nama novice, on je nas i istinski nas i nasa vec sada legenda….a vi se trcite da vas prci coki jer vam je to vasa najveca legenda…..sto ga takvi, koji menjaju klubove i prodaju od obelezja imena grba zarad para i kratkorocnog usoeha, vise vredjaju zna da puno vredi kao covek

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter