0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Gosti su favoriti sa razlogom

Objavljeno: 12.07.17 u 10:40

Nastavljaju se kvalifikacije za Ligu šampiona, a provereni gosti bi trebalo da pokažu kvalitet. Za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice „Maxbet„.

SPARTAKS – ASTANA 2 (1.55)

Kazahstanci su prošle sezone stigli do grupne faze elitnog takmičenja, a na drugom stepeniku do cilja nece imati većih problema i u Letoniju dolaze po pobedu.

ŽALGIRIS – LUDOGOREC 2 (1.55)

Četa sastavljena od internacionalaca juriće pobedu u Kaunasu, i veliki su favoriti u odnosu na domaćina, koji, ni pored činjenice da se nalazi u takmičarskom ritmu, ne može da zaustavi „sambu“ iz Razgrada.

DANDALK – ROZENBORG 2 (1.95)

Iskustvo je na strani Norvežana, mada Irci imaju iskustvo iz prošle sezone, i bez obzira na nekoliko promena u timu pokušaće da zaustave renomiranu ekipu, koja svakako želi pun plen.

TADEN – SAMOUHA 2 (2.10)

Nema dileme da sledi velika borba za bodove, a gosti dolaze sa namerom da nastave dobar niz rezultata, zbog čega su u blagoj prednosti.

Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ 9.83.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter