3
The Best Of

FOTO: YouTube

NOVO ‘PECKANJE’: Delije novim velikim hitom Kebe ‘prozvale’ Grobare (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.17 u 18:46

Crvena zvezda je u nedelju savladala Vojvodinu sa 2:0 i zadržala prvo mesto na tabeli, a navijačima Partizana za oko je zapao način na koji su komšije stigle do tri boda.

Crveni karton, penal, gol i pobeda Crvene zvezde. Za navijače Partizana novi ‘poklon’ Zvezdi, za Delije pobeda čista kao suza, naravno sve to se i očekivalo. Baš kao i nastavak peckanja Grobara i Delija. Ovoga puta od strane navijača Crvene zvezde. Novi hit Dragana Kojića Kebe, a onda penal za Partizan protiv Spartaka u Subotici u vreme kada su crno-beli vladali srpskom fudbalu, a potom jučerašnji penal nad Boaćijem. U pozdaini ide numera ‘Plavo oko plakalo je’…

(Izvor: YouTube/MrRedStarBelgrade)

0
0

3 Komentara

  1. Jeste plakalo je ali oko onog decka Antica koji je vase silne igracine stavio u dzep.Bog sve vidi vratice vam svaku suzu onog deteta lopovi.Stid me je sto sam ikad isao da gledam ove komunisticke klubove,koji jedino uspesno svadjaju Srpsku omladinu.Vi ste zlo Srbije ,valjda ce neko shvatiti ko ste i stace vam na put ,radi nase dece koja se bave sportom.Ova mrznja je ozviljna bolest,a zbog koga zbog lopova kohi vode jlubove i zive raskosno dok ih ovi vatreni navijaci podrzavaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter