0
Američki fudbal

NFL: Raspored za 2017. biće objavljen u petak

Objavljeno: 19.04.17 u 13:06

Sezona 2016/2017 u NFL-u donela je mnogo sjajnih mečeva, istorijskih preokreta, jedan od najboljih Superbolova u istoriji i najveći preokret (Nju Ingland je nadoknadio minus od 25 poena i stigao do titule protiv Atlanta Falkonsa), pa i ne čudi uzbuđenje svih ljubitelja ovog sporta zbog sezone koja je pred nama.

A raspored mečeva biće saopšten u noći između četvrtka i petka u 2:00 po našem vremenu na „NFL Network“ televiziji.

Među ljubiteljima lige vlada nekoliko nedoumica: 

– Ko će biti prvi protivnik Nju Inglandu, na otvaranju sezone? 

Razlog leži u tome što Pejtriotsi, iako i pre njega zastrašujuće jaki, ove sezone će imati pomoć u vidu Brendina Kuksa, jednog od najboljih vajd risivera lige.

– Kako će reagovati navijači Ouklanda?

Podsećamo, Raidersi će još dve godine igrati u „Rupi“, nakon čega sledi prelazak u Las Vegas, pa se mnogi pitaju da li će i kako navijači dočekati tim na otvaranju nove sezone.

– Kakav spektakl se sprema u Los Anđelesu?

Godinu dana nakon Remsa, u LA su stigli i Čardžersi. Nakon mnogo peripetija i očajnog izgleda novog grba tima, novopečeni stanovnici „Grada anđela“ će ove sezone deliti stadion sa bivšim stanovnicima Sejnt Luisa. Ipak, očekuje se da prvi meč Čardžersa bude pravi spektakl.

– Da li će Iglsima i Redskinsima liga izaći u susret?

Ove dve ekipe iz istočne konferencije NFC-a će dva puta putovati u Los Anđeles, pošto se njihova divizija ove sezone ukršta sa divizijama AFC zapad (Čardžersi), odnosno NFC zapad (Remsi). Iz tog razloga timovi su tražili da utakmice u Los Anđelesu igraju u nizu, pa nam ostaje da vidimo da li će NFL uslišiti molbe ova dva tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter