0
Ostali sportovi

VATERPOLO: Partizan pobedio, ostaje u trci za plej of regionalne lige

Objavljeno: 21.02.17 u 23:13

Vaterpolisti Partizana savladali su splitski Jadran rezultatom 9:7 u meču 13. kola regionalne lige u vaterpolu. Crno-beli su na ovaj način prekinuli niz od četiri poraza i vratili se u trku za plasman u plej of.

Prvo poluvreme Partizan je odigrao loše, pa je Jadran krajem prvog perioda poveo sa 1:0, da bi, nakon što je tim iz Splita stigao do 2:0, Partizan prvo preko Draškovića i Lukića izjednačio, a potom dopustio gostima da stignu pre kraja poluvremena do 4:2.

No, u trećoj četvrtini fantastična igra crno-belih, serija od 3:0, pa je rezultat ubrzo glasio 5:4, a do kraja treće četvrtine stigli su crno-beli i do 7:4, da bi sekund pre kraja trećeg perioda Jadran smanjio na 7:5.

Prekinuta serija od 5:0 nije poremetila Partizan, sačuvali su crno-beli dva gola viška i stigli do pete pobede u šampionatu.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Marko Janković sa dva gola, dok je Srđan Antonijević postigao tri pogotka za Jadran.

Partizan je trenutno petoplasirani, sa bodom manje u odnosu na tim Mornara, a do kraja je ostalo još pet kola.

Kompletnu tabelu možete videti ovde.

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter