1
Tiket dana

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT TIKET DANA: Dobra kvota na Zvezdu mora da se iskoristi

Objavljeno: 25.12.16 u 11:44

Ponuda na Božić po Gregorijanskom kalendaru nije preterano bogata, ali smo uspeli da pronađemo dobre mečeve po kvotama kladionice „Maxbet“.
GALATASARAJ – ALANJA 1 (1.45)

Pred punim tribinama Galata je spremna da pobedom završi godinu, a očekuje se da kvalitet dodje do izrazaja protiv debitanta u eliti.

KARŠIJAKA – GALATASARAJ 1 (1.73)

Na košarkaskom terenu Galatasaraj je u padu forme, sve češći su odlasci igrača zbog finansijskih problema. Posle dva poraza u Evroligi teško da mogu da iznenade na vrućem gostovanju.

MEGA LEKS – FMP ŽELEZNIK 1 (1.42)

U Sremskoj Mitrovici dva srpska predstavnika će voditi važnu bitku za opstanak, a svakako da domaćin ima veće šanse da se pobedom primakne luci spasa.

CEDEVITA- C.ZVEZDA 2 (1.80)

Lider šampionata se vraća na mesto uspeha, gde je osvojio pehar prošle sezone. I pored velikih izazova i napora u zgusnutom rasporedu, tim Dejana Radonjića će pokušati da ostvari novu pobedu. Domaćin preti bez obzira što ima tri povređena igraca. Babić sigurno neće igrati, to će biti veliki nedostatak.

Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 6,41.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter