0
Ostali sportovi

FOTO: rss.org.rs

RUKOMETAŠICE ZADOVOLJNE: Ovo je uspeh, pokazale smo da vredimo

Objavljeno: 15.12.16 u 10:21

Reprezentativke Srbije u rukometu rekle su da je deveto mesto na Evropskom prvenstvu uspeh i da je njihova ekipa pokazala da vredi i da je pred njom budućnost.

– Imali smo pehove sa povređenim igračima, ali se nismo obrukale. Pokazale smo da možemo. Samo da budemo zdrave i napredak u budućnosti je zagarantovan, rekla je reprezentativka Marija Petrović u Geteborgu.

Srbija je u sredu uveče izgubila od Francuske sa 28:21 u poslednjem kolu druge faze i tako zauzela deveto mesto na Evropskom prvenstvu u Švedskoj.

Nina Kolundžić, koja je dobila priliku da brani i iskoristila šansu, kazala je da je deveto mesto uspeh.

– Bravo za sve devojke kako su se borile, iako je meč imao mnogo veću važnost za Francuskinje. Pokazale smo karakter, dale sve od sebe i na kraju možemo biti zadovoljne. Deveto mesto je uspeh, kazala je Nina Kolundžić.

Desno krilo reprezentacije Srbije Željka Nikolić rekla je da je njena ekipa protiv Francuske „odigrala za sebe.

– Odigrale smo za sebe, dok su Francuskinje morale da pobede kako bi se plasirale u polufinale. Pružile smo im kvalitetan otpor. Utakmica je pokazala da ovaj tim može da igra na visokom nivou. Treba verovati u nas. Sa svakom narednom utakmicom samo može biti bolje i bolje, rekla je Željka Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter