8
The Best Of

FOTO: Fotoshop

‘ULTRAS VORLD’: Koje su mesto zauzele Delije, a koje Grobari u 2015. godini? (VIDEO)

Objavljeno: 30.12.15 u 00:27

Popularni navijački sajt „Ultras Vorld“ izabrao je deset najboljih navijačkih grupa u 2015. godini.

Srbiji su pripala dva mesta. Prvo su zauzele Delije, dok su Grobari bili deveti. Zanimljivo da među Top 10 nije bilo Grka i Turaka. Pobedu su odneli navijači Radže Kazablanke, a pored Delija i Grobara tu su pristalice Legije, Leha, Rosarija, CSKA iz Sofije, Spartaka iz Moskve, Magdenburga i Brondbija.

(Izvor: YouTube/Ultras World)

0
0

8 Komentara

  1. Uglavnom, sve u svemu NIKADA prvi, osim, da je u pitanju „takmicenje“ u kradji, devastiranju, prosenju, moljenju, puzanju, klecenju…TU bi bili ubedljivo na PRVOM mestu !!! .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo i nije neka vest jer se oko toga u Srbiji i ne vodi polemika.Čak i vrapci na grani znaju da su Zvezdini navijači daleko najbolji na prostorima stare Juge a pogotovo u Srbiji.Možda postoji šačica ne istomišljenika,koje istina pogađa i voleli bi da je drugačije ali su na nivou statističke greške.

    0
    0
    Odgovori
    • Proglasili su i da je pobednicka koreografija vidjena na stadionu vojske Jugoslavije gde je na jugu popularnog lavora ispisano PARTIZAИ!!! Hahahahahahaha

      0
      0
      Odgovori
    • Prijatelju mi smo za vas izmislili navijanje ceo svet nas zna. Idem redovono na utakmice zvezde i na strani i svugde vidim da nam se dive kako smo dobri navijaci pa mozda i najbolji na svetu.

      Mi i vi se nemozemo porediti 😉

      0
      0
      Odgovori
      • Alo,Krajišnik…u pravu si za sve ali ovo gore je bila ironija…zar nisi primetio da se lik sprda sa grobarima,pogotovo sa onim idiotom GdK,koji je stalno pominjao tog fratela.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter