0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

SSS: Kićanoviću i Laloviću godišnje nagrade

Objavljeno: 12.12.15 u 16:30

Legendarni srpski košarkaš Dragan Kićanović i predsednik Svetske rvačke federacije i odnedavno član MOK-a Nenad Lalović dobitnici su godišnjih nagrada Sportskog saveza Srbije (SSS).

Na svečanosti u Domu Narodne skupštine od laureta bio je prisutan samo Kićanović, dok je nagradu iz ruku ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, umesto Lalovića primio njegov sin.

Udovičić je čestitao nagrađenima i posebno se zahvalio predstavnicima svih Saveza koji su bili na svečanosti na svemu što čine za srpski sport.

– Rekordan broj medalja je umnogome vaša zasluga. Ova godina je bila sjajna, a od naredne, olimpijske, očekujemo još više. Igre u Riju su glavni cilj i sva snaga i pažnja biće usmerena ka njima – poručio je Udovičić.

On je iskoristio priliku da kolegama iz SSS još jednom čestita na izuzetno otganizovanom Sajmu sporta, koji je ispunio cilj i koji je posetilo dvostruko više ljudi nego prošle godine

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter