5
Izjava dana

FOTO:STARSPORT

Vladimir Stojković o povratku u Partizan

Objavljeno: 16.11.15 u 08:05

– Da se ja pitam, da nemam nikakve druge prepreke, danas bih se vratio u Partizan! To je klub koji volim, tu se osećam kao kod kuće. Nažalost, problem je što imam važeći ugovor i mislim da je u ovom trenutku nemoguća misija da se vratim. Ipak, to ne znači da neću popiti kafu sa Ivicom Ilievim, pravim fajterom i borcem.

0
0

5 Komentara

  1. Stojke dokle vise da lazes i sebe i sve oko tebe. Ne,ja nisam Marko kako sam se predstavio ali sam neko ko te vrlo dobro zna,neko ko te je na slavi na Djurdjevdanu gledao kako places uz tu oesmu da ne kazem Zvezdinu himnu, ja sam neko ko zna da kada udjes u tvoj you tube na Iphonu 6 plus 90% pregleda su delije,delijw derbi,dslavlje delija,ponosan budi,od rodjenja mog…..I da ne nabrajam…Ja sam svestan da ti nikada u zivotu neces priznati i svestan sam da ti danas postujes partizan ali krv je krv i tvoje srce iskreno voli one druge boje. Patio si i dan danas patis ali bari nemoras da procas ako te niko nista ne pita,ne moras da istices jer je glupo i providno a ti to stalno rasis bas iz razloga sto lazes i sebe i sve oko tebe . Zaboravih da kazem sta si kupio tvom malom andjelu za rodjendan…. Znas onu kapu i sal samo sa druge strane topciderskog brda….A da,zena je zvezdasica i ona ga zako oblaci zar ne,samo jedna mala.sitnica ti kupujes 90% Zbezdinih duksica,kapa,salova sinu….Nemoj Stojke ko Biga te molim,nisi vise tu i nemas potrebe da lazes,svaka ta izgovorena rec te boli,secas se kako ti kazes….?

    0
    0
    Odgovori
    • I ja znam da to kupuješ navija ke rekvizite fk Partizan ali moraš da prosipaš bisere ovde po ne tu kako bi se uvukao u pedu tvojim ortacima delijama. Ajde batali priču bolesniku jedan. Pa i da je volio zvezdu, a vjerujem da jeste, posle onoga što ste mu vi navijači priređivali iz dana u dan, ne može je očima gledati. A ti aj polako

      0
      0
      Odgovori
    • Марко научи прво синко азбуку и како правилно да пишеш и изговараш речи. А што се тиче Стојковића, човек је пре свега спортиста, и шта има везе што је бранио раније у *звезди** било је много играча који су играли у звезди а анавијали за ПАРТИЗАН и обратно и да ли му то дишеш за вратом или си видовит па видиш шта он има у свом мобилном телефону и шта има у њему.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter